Compressed air, gas and vacuum solutions.
Let's talk about energy
.

Wat houdt ons allemaal bezig tegenwoordig? Meer dan ooit de hoge kost van het leven. Door een samenloop van omstandigheden die onze blauwe planeet sinds 2020 in zijn greep houdt, worden zowel particulieren als bedrijven nu geconfronteerd met ongeziene prijzen van energie en grondstoffen. In afwachting van alweer een terug-naar-normaal trachten we als AERZEN onze klanten bij te staan en op die manier ons steentje bij te dragen. 

Hoe doen we dit? Door met u te praten! Let’s talk about…

  • EASY WINS – hoe kunnen we met snelle en goedkope ingrepen uw energiefactuur doen dalen
  • SHORT ACTIONS – bestaan investeringen die kortlopend zijn en een hoge opbrengst hebben? Absoluut, laten we de koppen bij elkaar steken en ze samen vinden!
  • SMART INVESTMENTS – onze experts adviseren na een grondige analyse hoe u uw installatie future proof en energie- en grondstof besparend kan maken

In combinatie met ons uniek service concept maken we uw installatie duurzaam en betrouwbaar! Uw tevredenheid is onze drijfveer.

LET’S TALK!

Questions? Shoot!

Wij zijn altijd daar waar u ons nodig heeft. Op de AQUARAMA beurs & SOLIDS is dat niet anders.
Met een reeks oplossingen en diensten kunnen we het maximale halen uit uw bestaande installatie.

Benieuwd? Let’s talk! 

Water

Hoe kan er bij afvalwaterbehandeling op energiekosten worden bespaard? Welke mogelijkheden zijn er om nieuwe installaties te ontwerpen? Hoe kunnen belastingsprofielen worden bepaald en optimaal worden benut? 

AERZEN heeft de juiste antwoorden in de vorm van veelzijdige en flexibele oplossingen en deelt graag zijn ervaring opgedaan met talloze gerealiseerde projecten. Eén van deze projecten is de vernieuwing van de plant bij aardappelverwerkend bedrijf AVIKO:

Bekijk de case van Aviko

Verder kan u ons treffen voor een TALK sessie over onze vernieuwde Hybrid serie op de AQUARAMA beurs:

20 oktober 2022
Brabanthal Leuven
Stand 51

Pneumatisch transport

Efficiëntieverhoging, procesoptimalisatie, digitalisering - voor bijna alle eisen bieden wij een individuele oplossing of ontwikkelen deze voor u!

Onze applicatiespecialisten kennen uw branchespecifieke processen en ontwikkelen op maat gemaakte productconcepten die optimaal aansluiten bij uw toepassing.

We gaan altijd zo duurzaam mogelijk te werk door de efficiëntie van de installatie te maximaliseren, de bedrijfskosten permanent te verlagen en het milieu te beschermen.

Wij luisteren graag naar uw noden op de najaarsbeurs SOLIDS:

16-17 november 2022
Antwerp Expo
Stand 4425 

Proces industrie

Van toepassing tot high-end oplossingen - het is niet de machine die het proces bepaalt – het is het proces dat de machine bepaalt. De eisen die gesteld worden aan de compressie van hoogkritische procesgassen en koelmiddelen  zijn niet alleen te herleiden tot installatieontwerp, engineering, documentatie en wereldwijde service maar reiken helemaal tot aan veiligheid, het volgen van de milieurichtlijnen en, niet te vergeten, het energieverbruik. In heel wat projecten is deze laatste de bepalende factor voor de haalbaarheid.

Door continue verbetering en project specifieke aanpassingen van onze blower- en compressorenoplossingen trachten we hierop een gepast antwoord te geven. Let’s talk!

Voor verdere info kan u bij ons telefonisch terecht op +32 2 757 22 78 of via mail sales-be@aerzen.com

Oplossingen op maat

Rental

Heeft u dringend een (vervang)machine nodig? Shoot! Wij leveren u snel de juiste huurunits en accessoires of individuele oplossingen voor onderzoek en ontwikkeling, operatieve leasing en contractuele overeenkomsten.

Vernieuwing installatie

Hoe goed het onderhoud ook gebeurt, soms is een nieuwe installatie zinvoller in functie van betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en -kosten. Na een grondige evaluatie helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Retrofit

De levensverwachting van een oude installatie verlengen? Met enkele doordachte aanpassingen zorgen we dat de initiële performantie terug wordt behaald of zelfs wordt verbeterd. Bij AERZEN denken we mee outside the box!

Engineered solutions

Is een standaardoplossing uitgesloten? Dan zijn er nog de engineered solutions! We bekijken kritisch alle issues op het niveau van de machine of het proces errond en werken vervolgens een oplossing op maat uit.

Let's meet LIVE!

Vul het contactformulier in en kom met uw vragen langs op onze najaarsbeurzen.

 

Compressed air, gas and vacuum solutions. Let's talk about Energy.